ПОТРЕБИТЕЛСКА СЕКЦИЯ

Начало » ПОТРЕБИТЕЛСКА СЕКЦИЯ

Добре дошли на нашата платена страница за потребители! Тук ще откриете ексклузивен достъп до съдържание и материали, предназначени специално за нашите потребители в сферата на нередностите, нарушенията и финансовите корекции на обществените поръчки.

Ние вярваме, че качеството и ценността на информацията имат ключово значение. Затова предлагаме тази платена страница, в която регулярно ще публикуваме изготвените от нас Казуси по личната практика на адв. Ева Радева и адв. Марина Белчева, помощни и актуални статии, видео записи и материали от проведени събития , за да ви осигурим практически модели, надграждащи и допълващи теоретичната и нормативната основа.  Като потребител на тази страница ще имате достъп до ресурсите, подготвени от нас.

В центъра на нашата платформа се намира възможността на нашите потребители, закупили пакета “Procurement.bg”, да се възползват от реално предоставяните правни услуги в нашия офис. Разбираме, че някои ситуации изискват личен контакт и персонализирано внимание, затова сме създали възможност за нашите потребители да се срещнат с правните ни експерти в реална работна обстановка и да получат необходимата помощ.

Нашата цел е да осигурим висококачествени правни услуги, които се основават на професионализъм, експертиза и грижа. В нашия офис ви предлагаме уютна обстановка, където можете да обсъдите своите правни въпроси и да получите индивидуално внимание от нашите квалифицирани адвокати и експерти, да присъствате в обучения, целящи усъвършенстването на вашата лична експертиза.

Потребителите на пакета “Procurement.bg”, освен достъп до платената част на сайта, получават и възможност да се възползват от правните услуги, които ние предоставяме в реална работна среда в офиса ни в гр. София, ул. “Николай Хайтов” №2, вх. Г, ет. 4, офис 10, а именно:

> Работни срещи по заявка на клиента в работни групи, в които клиентът посочва спецификата на проблема 2 пъти в месеца;
> Устни консултации в рамките 4 пъти в месеца;
> Консултиране и подготовка за участие в тематични срещи с управляващ орган, свързани с работа по финансирано проектно предложение и установяване на напредъка по изпълнението на проект – 1 път в месеца;
>Възможност за участие в тематични срещи и обучения по актуални въпроси и по практиката на адв. Ева Радева, които ще се провеждат всеки четвъртък от 17:00 до 18:30 ч. в офиса ни в гр. София, ул. “Николай Хайтов” 2, вх. Г, ет. 4, офис 10.

Услугите се предоставят и извън пакета “Procurement.bg”, като единичните цени може да намерите в раздел “Услуги”, достъпен в публичната част.

Вярваме във връзката между нас и нашата общност от потребители. Вашата подкрепа ни помага да се разрастваме и да подобряваме нашите услуги, които отдаваме с внимание и грижа. Стремим се да осигурим полезно и персонализирано преживяване за всеки потребител.

Очаквайте най-новите и важни новини, информация и ресурси, които сме подготвили специално за вас. Благодарим ви за вашия интерес и подкрепа!