Подготовка на документи

Начало » Услуги » Подготовка на документи

Съвременните потребности на бенефициентите на БФП и на публичните институции налагат тясно специализирана правна и финансова консултация за подговка на различни документи, обосновки, подреждане на досиета,  подготовка за проверка, разработване на документация за възлагане на обществени поръчки – както по реда на постановлението за бизнеса и НПО, така и по ЗОП, по PRAG и други. Procurement.bg е на разположение както директно на институциите, така и на техните консултанти и адвокати за професионална подкрепа.

Цената за предлаганита услуга подлежи на допълнително договаряне с оглед на спецификата на проекта и изискванията на клиента. След анализиране на получената информация и определен персонализиран план, установяваме допълнителни детайли относно обхвата на работата, времето, необходимо за изпълнение, и всички други фактори.

За да заяви услугата, клиентът следва да установи връзка с нас посредством телефонен разговор или посредством съобщение до нас чрез контактната форма, която се намира в раздел “Контакти”.